WILLYS HEMSIDA med MUSIK, FILMER & KAMERABILDER
Ansvarig utgivare Willy Tullgren (C) 2015. [OBS! Sidan använder javascript.]
  Vill bara påpeka att jag tillverkar flera av de program som håller den här sidan vid liv.
Vill även påpeka att det inte finns några nerladdningbara olagliga filer överhuvudtaget heller!
 

  Sidan uppdateras med något ojämna intervaller, försöker hitta intressanta saker att skriva om, men det är inte alltid så lätt.
161206 2017 närmar sig med jättekliv :-) Och det är dax att uppdatera den här sidan. Jag kommer försöka att vara lite flitigare framöver. Det lider mot slutet av mitt arbetsliv, blir pensionär i januari 2017, men om hälsan tillåter kommer jag att fortsätta jobba ett tag till.
170101 Ja, det blev inte mer arbetsliv, inte för tillfället iallafall. Läkarna i Kalmar stoppade mig från att köra yrkestrafik. De vill ge mig en pacemaker och detta är ett skäl för att jag inte skall få köra taxi längre, men har fått indikationer på att inte alla håller med på detta, så vi får se. Så till er allihopa ETT GOTT NYTT 2017.
171007 Har uppdaterat mina filmer! Vill även meddela att jag numera är bosatt i Gävle. !!!
171024 Har prexis uppdaterat mina filmer igen! Vill också tala om att jag stortrivs i Gävle! Det finns absolut mer att hitta på här än på Öland/Löttorp.
  http://www.concent.se/wp-content/uploads2/Sk%C3%A4rmklipp3.jpg


Bilden är ett arkitektförslag på ett färdigt gavlehov område. Ser faktiskt bra ut. En prydnad för Gävle! Den botre delen är inte ens påbörjad och blir kanske inte heller..Men grönt skall det bli! OBS! Update! Den bortre delen är påbörjad! Gropen är grävd så nästa år någongång står det en del till!!
171027 Har ni någonsin undrat över var alla skådisar tar vägen? Från filmer ni sett åratal sen och som ni saknar och gärna skulle sett fler gånger! Svaret får ni här, en lista på alla skådisar, kändisar som gått bort under året. KLICKA HÄR: Anledningen till det här är en film som jag anser är en av de bästa som någonsin har gjorts nämligen LE MANS från 1971 med Steve McQueen, Elga Andersen och vår egen Louise Edling (Saltkråkan någon!!) Jag blev lite nerstämd när jag tog reda på att Elga gick bort redan 1994 och Steve McQueen redan tidigare 1980, Men filmen ja! Den handlar om biltävlingen LeMans 24 timmarsloppet i Frankrike på små vägar runt staden LeMans. Filmen ger en inblick i världen runt 1970, bilar klädsel och är inte förstörd av en massa babbel utan det man hör är bilar som körs i 24 timmar i solsken i regn och totalt kanske 10 repliker mellan skådisarna för att ge lite atmosfär :-).
171201 Hej allihopa! Fr.o.m nu uppdateras inte min sida med filmer! Jag har gått över till PLEX för mitt bibliotrk av filmer. Annars inte så mycket nytt! Kör en Rasberry Pie minidator på mina NEXA moduler:-) Funkar otroligt bra! Har desutom uppdaterat min dator till en Intel I7-8700K på ett ASUS ROG STRIX Z370-H Gaming moderkort med 16bg minne. Skall sälja av allt övrigt som ligger och samlar damm!!!

Nedan hittar ni en länk till Lindström! Något av det roligaste som finns och kolla på. Vad han har i huvudet är en massa shiittt :-) Men för det mesta kul som faen... Länk till min före detta arbetsplats Löttorps Taxi samt till chefens hobby, en minikennel med otroligt charmiga vovvar SHETLAND SHEEPDOGS ”SHELTIES” . Snällare vovvar får man leta efter.